tiistai 23. kesäkuuta 2020

VI JUHANNUS POLKUJUOKSU

Järjestyksessään VI juhannus polkujuoksut pidettiin (järjestäjä Nivalan Polku ry) perinteen mukaan juhannuslauantaina (20.6.) Pyssymäeltä lähtevällä noin 10,5km perhereitillä. Osallistujia oli 26. Tässä tulokset: https://www.webscorer.com/race?raceid=215629

Naisten sarjassa Aino Jääskeläinen teki uuden reittiennätyksen (50:54) sekunnin marginaalilla entiseen verraten. Myös kisan kakkonen, Reisjärven 15-vuotias hiihtäjätähti, Peppi Leppälä (52:21) ja kolmanneksi tullut Haapajärven polkujuoksu kiitäjä Tiina Männikkö (52:33) kellottivat reitti historian toiseksi ja kolmanneksi parhaat ajat. Upeaa!

Miesten sarjan voitti Sievin uusi polkujuoksulupaus, Elias Nurmimäki, joka kellotti (45:58) kaikkien aikojen neljänneksi nopeimman ajan ko. reitille. Eliasta nopeammin reitin ovat kiertäneet vain Anssi Koirikivi (39:41), Lasse Raudaskoski (43:29) ja Risto Uusivirta (44:34). Kilpailu käytiin 30 sekunnin väliaikalähtönä.

Sää oli upea. Yli kaksikymmentä astetta, muttei helteinen. Reitti oli rutikuiva. Kosteus alin mahdollinen. 4/10.

Keijo Nivalan videosta pääsee hyvin tunnelmaan mukaan!

Tästä on hyvä jatkaa kohti Super PEP 2020 -tapahtumaa.