Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. elokuuta 2014

I-SR2014 REITIN EHOSTUSTA

                       Merkkasimme oransilla maalilla koko reitin n.56km keväällä, kun ei ollut vielä tätä vihreyttä. Nyt olemme sitten käyneet vesuroimassa reitillä kulkemisen lisäksi. Myös opastenuolia on jonkun verran viety joihinkin kohtiin selventämiseksi.

                       TOIVOMME reitillä kävijöiden kunnostavan reittiä. Ojan ylityksiin voi vapaasti tehdä siltoja ojanvieruspuista. Lisäksi vesurointia riittää. mm. pajukkoa kasvaa kovaa vauhtia. Myös polun pohjaa voi kunnostaa, nakella puunkappaleita yms. hijastetta eestä pois. Eli reitillä on VAPAA kunnostus oikeus. Olemme iloisia kaikesta talkooavusta.

                      Tänään kävin Nivalan Keijon kanssa 4h tekemässä siltoja, viemässä opastenuolia, vesuroimassa ja parantamassa polunpohjia. Tuli taas hyvä mieli, kun saatiin vähän hyvää aikaan reitin eteen. Oli siellä Pesänevalle meneväntien ylityksessä, paluureitillä uhkaavannäkösiä metsätyö valmisteluja meneillään. Toivottavasti opastemerkkimme vähän herättäisi polkua kohtaan edes hienoista kunnioitusta.

                    Eli ei muuta kuin innolla reittiä parantamaan ken joutaa ja viihtii. Lopuksi videonpätkä tuosta Pesänevantien ylityskohdasta.
 Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 1.8.2014 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti