Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. lokakuuta 2017

NIVALAN POLKU RY REITIN TUEKSI

                        Perustimme pikku porukalla Nivalan polku ry:n reitin elävöittämisen tueksi. Yhdistykseen voi liittyä kuka vain haluaa mukaan yhdistykseen. Järjestämme reitillä tapahtumia, yhteislenkkejä ja vaelluksia, sekä pidämme reitistä huolta talkoilemalla ja kehittämällä I-SR2014 reittiä. Jäseneksi voi liittyä TÄSTÄ. Ensimmäinen jäsenmaksu kausi on 2017-2018, eli yli vuoden!

                      Varmaan monet ovatkin jo huomanneet, että uutta pitkostusta on alkanut nousemaan rimpinevan nokkaan, perhereitin ja koko reitin yhdistymiskohtaan, jossa perhereitti kääntyy takaisin päin. Ensi keväänä reitin alkupään Pyssymäki - Vinnurva välin latupohjan kosteikko kohta ollaan saattamassa kuivaksi yhdessä Nivalan kaupungin ja Liikuntakeskuksen kanssa.

                       Loka - Marraskuun aikana kierretään koko reitti ja kerätään roskat. Tämä toteutetaan pelastuspisteiden väleittäin. Halukkaita pelastuspisteiden välien roskien tarkastus kävelijöitä otetaan mielellään mukaan. Väli Pyssymäki - Pelastuspiste 1, P1-P2, P8-P9, P9-Pyssymäki on jo varattu. Muut välit ovat vielä vapaana.

                      Syysterveisin, Onni Vähäaho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti