Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. kesäkuuta 2020

VI JUHANNUS POLKUJUOKSU

Järjestyksessään VI juhannus polkujuoksut pidettiin (järjestäjä Nivalan Polku ry) perinteen mukaan juhannuslauantaina (20.6.) Pyssymäeltä lähtevällä noin 10,5km perhereitillä. Osallistujia oli 26. Tässä tulokset: https://www.webscorer.com/race?raceid=215629

Naisten sarjassa Aino Jääskeläinen teki uuden reittiennätyksen (50:54) sekunnin marginaalilla entiseen verraten. Myös kisan kakkonen, Reisjärven 15-vuotias hiihtäjätähti, Peppi Leppälä (52:21) ja kolmanneksi tullut Haapajärven polkujuoksu kiitäjä Tiina Männikkö (52:33) kellottivat reitti historian toiseksi ja kolmanneksi parhaat ajat. Upeaa!

Miesten sarjan voitti Sievin uusi polkujuoksulupaus, Elias Nurmimäki, joka kellotti (45:58) kaikkien aikojen neljänneksi nopeimman ajan ko. reitille. Eliasta nopeammin reitin ovat kiertäneet vain Anssi Koirikivi (39:41), Lasse Raudaskoski (43:29) ja Risto Uusivirta (44:34). Kilpailu käytiin 30 sekunnin väliaikalähtönä.

Sää oli upea. Yli kaksikymmentä astetta, muttei helteinen. Reitti oli rutikuiva. Kosteus alin mahdollinen. 4/10.

Keijo Nivalan videosta pääsee hyvin tunnelmaan mukaan!

Tästä on hyvä jatkaa kohti Super PEP 2020 -tapahtumaa.