Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. joulukuuta 2016

I-SR2014 REITTI TALVIAIKAAN

LISÄYS: SÄHKÖISEEN KUNTOLAATIKKOON ON TULLUT HIENOSTI SUORITUKSIA! Sain jo tehdä tilaa uusille ilmoituksille ja poistaa itselleni ylös merkkaamia suorituksia. Nyt sähköisessä laatikossa näkyy suoritukset alkaen 1.12.2016->  ...Muistakaa ilmoittaa jatkossakin liikkumiset I-SR2014 vaellusreitillämme. Hyvä, hyvä. SUORITUKSET VOIT ILMOITTAA TÄSTÄ. Päivitän taas tilastoja lähiaikoina. Liikkumisen iloa!!!

                      Niin on koittanut pitkästä aikaa valkeus maahan. Myös hiihtokausi on käynnistynyt täydellä tohinalla. Latuja on alettu tekemään. Tämä on samalla se aika vuodesta jolloin Iso - Sydänmaan reittiä Pyssymäeltä lähtiessä kuljetaan Vinnurvatien ylitykseen asti tietä pitkin - kuten aikaisempinakin vuosina. I-SR2014 Perhereitti Pyssymäen parkkipaikalta on n.12km.

                       Ennen lumentuloja siltamestari Leo Tölli joukkoineen pystytti lukuisia siltoja lähinnä etulenkin eri ojan ylityksiin. Niistä on ollut jo nyt kulkijoille suurta helpotusta ojien ylityksiin. Myös perhereitillä on uusia siltoja. Reitti on parantunut muutoinkin kaiken aikaa polkupohjan urautuessa yhä selvemmin maastoon. Iso-Sydänmaan reitti näkyy tätä nykyä myös maanmittauslaitoksen karttapaikassa. Käykääpä tsekkaamassa.

                        HUOM! I-SR2014 Perhereittiä on tampattu luminkengillä tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona. Polku on nyt ilman pakastuessa todella helposti kuljettavissa. Visiona on ollut ohjata kulku talven ajaksi pitkosten viereen loukkaantumisten minimoimiseksi, mutta lunta on vielä niin vähän ja vettä jäisen maan päällä, ettei tämä ollut vielä mahdollista. Mutta summasummarum: Reitillä on nyt todella helppo ja ilo kulkea!

                       La 3.12.2016 reitillä vietetään noin klo.9-17 välillä pikkujoulujuhlaa. Päivän aikana jokainen voi käydä kiertämässä Pyssymäeltä lähtevää n.12km perhereittiä omien tavoitteiden ja intressejen mukaisen määrän kierroksia. Tervetuloa polkuilemaan!

 Onni Vähäaho, Nivalassa 1.12.2016 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti