Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 25. maaliskuuta 2021

KUUDENSADAN PERHEREITIN IHMEMIES

             Moni lukija on kiertänyt Iso-sydänmaan perhereitin. Useimmat Vinnurvasta, mutta monet myös Pyssymäeltä. Näin talvellahan niissä ei ole muuta eroa kuin, että Pyssymäeltä tullaan tietä pitkin polunhaaraan. Kesällä pääsee polkua pitkin ja kohta hiihtokauden loputtua. Monet ovat kiertäneet reittiä lukuisia kertoja, ehkä jopa kymmeniä, mutta harvat sataa kertaa, saati useampaa sataa. 

            Enempin sydänmailla liikkuva kuitenkin on huomannut aika usein yhden ja saman miehen kiertävän Pyssymäeltä lähtevää reittiä liki päivittäin. Hän on Antero "Anttu" Erkkilä, joka Männistön Päivin tavoin nakuttaa uskomattomia yli sadan vuosittaisia kiertomääriä. "Anttu" on kiertänyt edellisen yhdentoista kuukauden aikana uskomattomat 200 perhereitin kiertoa Pyssymäeltä. Siis yhdentoista kuukauden aikana. Huh, heijakkaa - Onneksi Olkoon!

            Kuntolaatikot on päivitetetty tämän sivuston vasemmassa reunassa (näkyy vain web-versiona, jonka saa näkyviin myös mobiilista sivun alareunasta web-version valittuaan). Jos sinun sarakkeessa on virheitä / puutteita niiin ilmoita niitä sähköiseen kuntolaatikkoon tai minulle whatsAppina (0405186766).

          Kuvassa "Anttu" on tullut juuri yhdeltä 601 kierretyltä kierrokseltaan. 


Onni Vähäaho, Nivalassa 25.3.2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti