Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. marraskuuta 2021

ANTUN 800 SADAS PERHEREITIN KIERROS

             Oletko käynyt joskus Iso-sydänmaan perhereitillä? Tuolla reitillä kiertäneet ovat mitä ilmeisemmin törmänneet eräänkin kerran Antero "Anttu" Erkkilään. Tänään mies saavutti uskomattoman 800 perhereitinkierron rajapyykin. Kun ajatellaan kesä ja talvireittien keskiarvoa, noin 11km matkaa, on Anttu kiertänyt Pyssymäeltä lähtevää perhereittiä nyt jo noin 8 800 kilometrin edestä. Ultimaattinen kasa kilometrejä.

            Tälle vuodelle tämä oli jo 258 reitin kierto, joka kertoo miehen hurjasta kiertotahdista. Nyt on tämän vuoden 311 päivä, eli Anttu on kiertänyt reitin lähes joka päivä. Eikä mies ole enää ihan nuorimmasta päästä, mutta askel nousee vielä komeasti. 

            Juhlakierrosta oli juhlistamassa laavumestari Joonas Jyrkkä perheineen, sekä Keijo Nivala ja Ville Isoniemi juosten. Varmasti porukkaa olisi saattanut tulla paljon enempikin, mutta nämä juhlalenkit tulevat niin lyhyellä varoitusajalla vastaan, johtuen Antun hurjasta kiertotahdista.  

        Joka 50:s kierros on tapana kiertää "väärinpäin"
 
        Juhlakierroksilla voi pysähtyä kahville. Mestarilla on paljon tarinoita.

              Monenalaisia tarinoita oli laavulla kerrottu sisäpiirin mukaan. Liekö kaikki ihan painokelvollisia, joten suosittelen liittymään jatkossa näille privaatti juhlalenkeille mukaan. Mutta tiivistetysti voi sanoa, että on siinä ollut monenlaista keliä ja sattumusta. Itsekin olen ollut melkoisilla kierroksilla Antun kanssa mukana - vaan aina on perille päässyt. Useimmiten nauraen, mutta joskus myös hieman irvistellen.

            Anttu on kertonut tavoittelevansa 1000 reitinkierron saavutusta. Nykytahdilla se on mestarin arvion mukaan ensi kesä-heinäkuun tienoilla. Onnittelut Antulle!!!

 

Onni Vähäaho, Nivalassa 7.11.2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti