Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

I-SR2014 PERHEREITTI 14.4.2015

                      Tiedotteita olisi voinut (ja pitänyt) laittaa enemmänkin. Kiitos kaikille, jotka olette ilmineeranneet reitin kunnosta. Valitettavasti en ole ennättänyt tietoja julkaisemaan kiireiden vuoksi.

                       Tilanne reitillä muuttuu tähän vuoden aikaan päivittäin, joten jopa tämäkin päivitys vanhenee pian. Suunta vaikuttaisi olevan kuitenkin toistaiseksi vakaa - lumi vähenee ja reitti pehmenee, kunnes se kuivuu. Maakin on alkanut sulaa pinnasta. Routaa on tietysti vielä. Routa on jo liikutellutkin jonkin verran mm. Pyssymäellä olevaa reittikarttaopasta.

                       Kävin eilen juoksemassa x2 perhereitin Pyssymäeltä käsin. Reitin ainoa merkittävempi hankala kohta on tällä hetkellä Pyykorventien vieressä, kun mennään Vinnurvaojan yli. Siinä vesi on noussut polulle, mutta tulva-ajan kiertopolku menee n.2m ylempää ja edelleen kuitenkin hieman veden alle peittyneen sillan yli. Alla video.

                       Onhan reitillä muitakin märkiä kohtia tällä hetkellä, mutta sopivilla "ajolinjoilla" ei hätää. Pidetään vaan polku kuumana niin se kuivuu. :=)

                        Ps. Sunnuntaina lähden hölkkään (Vuoden vaeltaja 2015 kisan eka merkintä) etulenkin (n.25km) läpi noin 3,5h aikataululla klo.11.00. Reitille voi lähteä yhtä matkaa tai vaikka aikaisemmin, minkä verran kukanenkin aikoo reitillä viihtyä. Ajattelen, että on kenties mukavempi lähteä esim. hölkkäämään klo.10.00 tai kävelemään klo.9.00, jos tietää, että takaa tulee muitakin?

Onni Vähäaho, Nivalassa 15.4.2015    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti