Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

I-SR2014 VIIKKO 16/2015

                        Tämä oli vilkas viikko reitillä. Ajattelinkin koota asioita viikon varrelta tähän luettavaksi.

                        Yksi puheenaihe on ollut Pyykorventien vierellä olevan Vinnurvaojan tulvinta, joka alkoi nyt viime päivinä laskemaan jo yli loikittavaan tilaan.

                Videot: Keijo Nivala Vinnurvaoja

                        Pyssymäen lähtöpaikan vaellusmerkintä kansiokin on löydetty ja merkintöjä on alkanut tulemaan. Kiitos siitä! Tässä päivitetty sähköinen kuntolaatikko.
 
                        Kuntolaatikon kansioon on nyt lisätty myös takalenkin (38km Lahnajärvetieltä) vaellusmerkintä lomakkeet oman välilehden alle, samalla tavalla kuin perhe, etu ja kokolenkin osaltakin.

                        Myös ensimmäiset vuoden vaeltaja 2015 merkinnät ovat tiedossa. Tiettävästi alla olevassa videossa vilahtaa muutama vuoden vaeltaja 2015 ensimmäisistä suorituksien tekijöistä.


                             Kuva: Lasse Ylimäki maapirtinrämeen vierestä

                        Reitin kunto on tällä hetkellä hyvin vaihteleva. Paikoin on jo aivan kesäbaanaa, kuivaa polkua - paikoin taas on pahimmillaan jopa lähes polveen asti pehmeää lunta, mutta sen alan osuus on kovin pieni ja kaiken aikaa vähenevä.


                         Reitin aktivisti, Keijo Nivala, on käynyt viikolla merkkaamassa ja maalaamassa Vähä-Juurikan etelärannan uudistetun mökkitien ohitusosion.                        Kuvat: Keijo Nivala Vähä-Juurikasta.

Onni Vähäho, Nivalassa 19.4.2015 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti