Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 12. kesäkuuta 2015

PERHEREITTI SAI SINISEN VÄRIN

                     Muutama fiksu näki jo tulevan viime kesänä, eli nyt on KOKO PERHEREITTI myös PYSSYMÄELTÄ maalattu ahkeran reittiaktivistin, Keijo Nivalan, toimesta sinisellä värillä (kts.kuvat alla). Nyt perhereitin kiertäjät - niin Vinnurvasta kuin Pyssymäeltäkin lähtevät - voivat seurata sinisiä renkaita puissa.                       Pyssymäeltä lähtevässä perhereitissä on samassa puussa myös oranssimerkintä siltä osin kuin perhereitti ja reitin muuosa kulkevat samaa reittiä, eli ydistymiskohtaa - ja Vinnurvasta lähtevää ensimmäistä 500 metriä - lukuunottamatta koko perhereitin matkalta. 

                      Tällä ratkaisulla toivomme, että vaeltajat osaavat paremmin liikkua haluamansa reitin.

Iso kiitos Keijolle ansiokkaasta työstä!!!     

3 kommenttia:

 1. Kiitos, tämä oli hieno juttu! Olin viime viikolla ensimmäistä kertaa reitillä (kolmen äänekkään koiran kanssa...) ja olinkin epävarma reitistä, kun siniset merkit loppuivat kesken kaiken. Vielä kun saisi reitistä paremman kartan, niin pystyisi joskus kiertämään koko reitin. Minulla kun menee siihen useampi päivä eikä nykyisen kartan perusteella pysty suunnittelemaan tauko- tai yöpymispaikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, Tiina! Ilman reitinkäyttäjien kokemuksia ei tiedetä mihin asioihin pitäisi panostaa käyttäjien näkökulmasta, joka kaiketi on se tärkein näkökulma.

   Täytyy neuvotella kaupungin/Liikuntakeskuksen kanssa uudesta reittikartasta (koko reitti muuttunut hieman Iso-Juurikka-Pyky-akselila).

   Reitillä on yksi yövyttävässä kunnossa oleva avoin kämppä, Pykyn autiotupa. Se on noin 36,5km kohdalla. Reitti on kokonaisuudessaan n.58km pitkä. Sitä ennen telttayöpymiseen pitäisin hyvänä vaihtoehtona, joko Mustajärven ja Saarisen välissä olevaa saareketta, jossa on jonkun yksityisen nuotiopaikkakin itänokassa. Se on n.23km kohdalla. Syyryn metsäkämpän pihan n.26km kohdalla on vielä parempi vaihtoehto. Molemmissa noissa on vettä lähellä.

   Voisin koittaa jollain viiveellä tehdä reitinkuvauksen mitä on missäkin kohtaa reittiä.

   Ei muuta kuin lisää kommenttia. :)

   Poista
  2. Vielä... Niin taisinkin sinut ohittaa omalla juoksulenkillä, kun olit kolmen ISON koiran kanssa. ;) Vähän pelotti. :)

   Poista